top of page
ROSA_LILLA BDF liggende.png

25. - 28. AUGUST 2022

FESTIVALKLUBB

ÅPNINGSFEST
01 - åpning.jpg

Tors 25. aug 2022, kl 22:00 
Cornerteateret

Gratis – alle er velkommen!

ÅPNINGSFEST

Inkl. konsert med Jonas Øren

Vi feirer åpningen av Bergen Dramatikkfestival med fest på Cornerteateret og konsert med Jonas Øren! Øren gir oss saftige rap-låter fra forestillingen HYBRIS der han iscenesetter sin egen skeive hvithet etter popkulturens idealer for den melaninrike kvinnelige hiphop-artisten. Det blir eksplisitte rap-tekster og buldrende scenenærvær fra en samtidsdanser som reforhandler konsertformatet!

02 - barhygge.jpg

Fre 26. aug 2022, kl 21:30
Cornerteateret

Gratis – alle er velkommen!

Barhygge med DJ Luftpus

 

Etter en langfredag med scenekunst trenger du å chillaxe i festivalbaren med venner og kollegaer til de smygende, lekende tonene fra Luftpusens platebunke. Luftpus er poeten Henning H. Bergsvågs musikalske alterego, som gir deg cool jazz, popcorn, tidlig r&b, og alt som er deilig, vintage, knitrende og fremmaner sittedanseren i deg.

03 - dans en fest.jpg

Lør 27. aug 2022, kl 23:00
Cornerteateret

Gratis – alle er velkommen!

Dansegulv med Penetra Schön

 

Etter en tettpakket festivallørdag setter Queen Penetra Schön fyr på dansegulvet med livsbejaende DJ-sett og performative popups. Penetra Schön har slått seg opp som en høyst ettertraktet partymaker de siste årene. En skjeggete latin-x Queen som strekker seg forbi alle kategorier – som er like mye popdiva som artsy undergroud-babe. Med over 10 års erfaring fra homomiljøet i Bergen og Oslo kan denne queensa gi deg all slags guilt-free pleasures og litt til. Kvelden forener parallell-festivalene Bergen Dramatikkfestival og DANS – en fest ved BIT Teatergarasjen, Carte Blanche og Bergen Dansesenter, som denne lørdagen samles på Cornerteateret for en felles blowout.

04 - avslutning.jpg

Søn 28. aug 2022, kl 20:00
Cornerteateret

Gratis – alle er velkommen!

Avslutningsfest

Inkl. konsert med Mute Mode

 

Festivalen avsluttes med fest og konsert med Fjaler-sensasjonen Mute Mode! Utkant-Norges svar på Kraftwerk, med Mats Systaddal og John Trygve Mulhearn Evensen, akkompagnert av scenekunstner og tømrer Sjur Haugen. Med seig elektronika, drivende, skitne rytmer og teatrale visuals sikrer de at festivalens teppefall blir en høydare.

DANSEGULV MED PENETRA SCHÖN
AVSLUTINGSFEST
BARHYGGE MED DJ LUFTPUS
bottom of page