Ny festival for ny dramatikk!

Cornerstone etablerer Bergen Dramatikkfestival! Den siste helgen i august  inviterer vi scenekunstfeltet og alle andre interesserte til Cornerteateret i Bergen for å oppleve, presentere og drøfte ny samtidsdramatikk. Festivalen blir en pilot på det vi ønsker å etablere som en tilbakevendende teaterbegivenhet på Vestlandet. På programmet står iscenesettelser av tekster vi velger ut fra en åpen utlysning, i tillegg til urpremierer, gjestespill, fagprogram og andre kuraterte innslag. Ambisjonen er å gjøre Bergen Dramatikkfestival til en biennale som måler temperaturen på, utforsker og feirer samtidens former for scenetekst. Nye og etablerte aktører fra det lokale, regionale og nasjonale feltet ønskes hjertelig velkommen til å delta!

BERGEN DRAMATIKKFESTIVAL 

27.-30. august 2020

Bergen Dramatikkfestival var planlagt 28.-31. mai 2020, men har på grunn av korona-tiltakene blitt utsatt til august. Vi jobber intenst med å flytte de ulike brikkene, og selv om programmet må justeres noe, skal vi likevel levere en knallsterk festival. Selvsagt med forbehold om at Covid-19 er under kontroll. Informasjon om hvilke tekster som er valgt ut fra den åpne utlysningen kommer etter påske!

TYNGDE BANNER.jpeg

 TYNGDE

Scenedikt fra det hinsidige om å elske og å miste

Bannere 2020.003.jpeg

BLOMSTERSTYKKE

Et rasende sørgespill med kronblad fine som hud

ODALEN

Metafiksjon og uoppfylte drømmer

Bergen Dramatikkfestival utvikles av Cornerstone // Idun Vik i samarbeid med Miriam Prestøy Lie og Elin Grinaker. 

Festivalen støttes og/eller samarbeider med Norsk Kulturråd, Hordaland Fylkeskommune, FFUK, Bergen kommune, Dramatikkens hus, Cornerteateret og Proscen.

Cornerstone lys blå-grønnn.png