top of page
AKTUELT
BDF z lilla svart.gif

Fristen for Open Call har passert, og vi har fått inn over 100 tekster til Bergen Dramatikkfestival 2024!

LES MER 

BESTILLINGSVERK I UTVIKLING

LES MER 

Banner .001.001.jpeg
Banner 2023.jpg

LES MER 

NOTISER

Omslag JEG PLUKKER OPP EN STEIN OG PUTTER DEN I LOMMA Antologi-BDF 2022.jpg

NÅ TILGJENGELIG SOM EBOK!

Antologien som ble laget i forbindelse med andre utgave av Bergen Dramatikkfestival er nå tilgjengelig som ebok! Det betyr at du nå kan lese alle de 13 ulike bidragene i JEG PLUKKER OPP EN STEIN OG PUTTER DEN I LOMMA digitalt,  på nettbrett, datamaskin, kindle, mobiltelefonen m.m., og prisen er bare 200 kr. Samlingen inkluderer alle tekstene som ble presentert på festivalen, noen i sin helhet, noen i utdrag. Bestill ditt eksemplar på ebok.no!

 

Den fysiske boka er tilgjengelig for salg bl.a. på Boksalongen på Litteraturhuset i Bergen, på Cornerteateret og distribueres til biblioteker i hele landet via innkjøpsordningen. Boka kan også bestilles og sendes svært rimelig via Tekstallmenningen

Les mer her.

Nye podcast-episoder!

Utdrag fra fagprogrammet til Bergen Dramatikkfestival 2022 er nå tilgjengelig som podcast!

LES MER 

CORNERSTONE PODCAST BILDE sml.jpg

TIDLIGERE ARRANGEMENTER 

OM

OM CORNERSTONE

Comp_2.gif

Cornerstone har på kort tid markert seg som en progressiv arena for ny dramatikk i Norge. Gjennom plattformen produserer og presenterer vi forestillinger, lesninger, samtaler, publikasjoner og verksteder, med ambisjon om å løfte formspråk og perspektiver som kan utvide og mangfoldiggjøre samtidsteateret. Fra 2019-2020 var Cornerstone ved Vik & Lie (Idun Vik og Miriam Prestøy Lie) engasjert som gjestekuratorer ved Cornerteateret. Fra 2022-2023 har vi arrangørstøtte fra Kulturrådet. I 2020 etablerte vi biennalen Bergen Dramatikkfestival, hvis andre utgave gikk av stabelen i august 2022. Siden 2019 har vi levert over 100 ulike arrangementer som bl.a har involvert Athena Farrokhzad, Cecilie Løveid, Runa Borch Skolseg, Demian Vitanza, Sumaya Jirde Ali, Linda Gathu, Ibrahim Fazlic, Sara Li Stensrud, Hanne Ramsdal, Tale Næss, Kristofer Grønskag m.fl. I perioden har vi engasjert over 300 ulike kunstnere og fagpersoner, og samarbeidet med institusjoner og organisasjoner som Den Nationale Scene, Nationaltheatret, BIT Teatergarasjen, Dramatikkens hus, Det Vestnorske Teateret, Cornerteateret, Tekstallianse, LitFestBergen, Proscen, Amfi, Østfold Internasjonale Teater m.fl. Cornerstone står også bak podcasten Cornerstone Teaterpod, og Cornerstone forlag som har utgitt antologiene SETT HERFRA ER ALT ANNERLEDES (2020) og JEG PLUKKER OPP EN STEIN OG PUTTER DEN I LOMMA (2022) – begge innkjøpt av Norsk Kulturråd og distribuert til biblioteker i hele landet. Cornerstone er initiert og ledet av Idun Vik, med Elin Grinaker og Miriam Prestøy Lie som kunstneriske sparringspartnere.

LES OM PROGRAMMET

Les om BERGEN DRAMATIKKFESTIVAL

Les om Cornerstone FORLAG

LES OM CORNERSTONE PODCAST

FØLG OSS

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert på kommende arrangementer og annet nytt. 

Følg oss gjerne på sosiale medier hvor vi jevnlig legger ut oppdateringer:

Instagram - Cornerstone_bergen

Facebook - Cornerstone Bergen

Cornerstone er støttet av og/eller samarbeider med bl.a. Cornerteateret, Kulturrådet, Fritt Ord, FFUK, Vestland fylke, Dramatikerforbundet, Bergen kommune, Dramatikkens hus og Proscen.

Programmet utvikles av Idun Vik, med Elin Grinaker og Miriam Prestøy Lie som

kunstneriske sparringspartnere. Sander Schipper er involvert som produsent/koordinator.

Visuell profil er utviklet av ByIngis.  

KONTAKT

Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål, innspill, eller forslag til noe vi burde lese eller se!

 

Nå oss på info@cornerstones.no

eller bruk skjemaet til høyre.

Your details were sent successfully!

KONTAKT
bottom of page