top of page
BDF bannere august- BDF MASTER disk.001.

FESTIVALKLUBB/ ÅPNINGSFEST

27. aug 2020, kl 22:00

Teltet

30 kr

Etter Blomsterstykke og Oh, Kulturmannen blir det åpningsfest! Her blir det blant annet musikalske innslag fra Simen Sormo Say – en visesanger fra Oslo som slår et slag for inderlighet, kaffe, kjøkkebord av furu, nakenbading, påtenning av sultan rammemadrasser, bestemødre, interrail og følelsen av at vi aldri egentlig trenger å være alene.

BDF bannere august- BDF MASTER disk.001.

FESTIVALKLUBB/

FRIDAY I'M IN LOVE

28. aug 2020, kl 23:00

GRATIS

Etter den filmatiske konsertopplevelsen av sceneteksten Tyngde, tar vi de gode vibbene videre inn i sensommerkvelden, med et ekslusivt lite DJ-sett med DJ Bendik KH!  Det legges til rette for smittefri mingling på uteplassen og muligheter for avstandsdans. 

BDF bannere august- BDF MASTER disk.002.

FESTIVALKLUBB/ LØRDAGSSNOP

29. aug 2020, kl 21:30

Teltet

30 kr

Lørdag er snop, og enhver festival sitt naturlige høydepunkt! Etter en tettpakket dag med kunstneriske og faglige høydepunkter legger vi til rette for bare god stemning med DJ Asbi i festivalteltet!  DJ Asbi er en veletablert DJ som har holdt det gående i Bergen siden 2013. Hun er også grunnleggeren av Konsept X, et kreativt kollektiv som arbeider for bedre representativitet og balanse i kultur- og musikkbransjen. Som DJ liker hun å spille alt fra afrikanske trommer til gammeldags funk eller disco, spilt alene eller sammen i en hybrid miks av spennende lyder.    

BDF bannere august- BDF MASTER disk.002.

FESTIVALKLUBB/ AVSLUTNINGSFEST

30. aug 2020, kl 19:00

Teltet/ Kongesalen

30 kr

Når vi har kommet til den siste festivaldagen og alle de kunstneriske og faglige programpostene er overstått, brenner vi av det vi har igjen av krutt på en real avslutningsfest. På festen kan man få med seg en ekslusiv dramatikkspesial av en konsert med Metteson! Mettesons musikk er som skapt for turer på byen med ny skinnjakke, cruising med kabrioleten langs kysten, eller sensommerklining i parken under løvtrær. Metteson er hjertebarnet til Sverre Breivik, som sammen med bergensvenner, LEKK og Vetle Junker gir prosjektet danseføtter.

Avslutningsfest
Åpningsfest
Lørdagssnop
FRIDAY I'M IN LOVE
bottom of page